Overlege Kjell O. Skavdal etterlyser svar fra Karen Kaasa

“Det er en skam hvordan det på død og liv skal administreres og omorganiseres”, lyder ordene til Bøkebloggens gjesteblogger, tidligere overlege Kjell O. Skavdal

Les hele innlegget til Kjell O. Skavdal i sin helhet under bildet. 


Foto: Kjell O. Skavdal 

Overlege Kjell O. Skavdal etterlyser svar fra Karen Kaasa

Takk,Arne Bredvei, for at du som kjenner dette feltet ut og inn nå tar bladet fra munnen i ØP !

Det er en skam hvordan det på død og liv skal administreres og omorganiseres. Du påpeker så rett at ordninger som er prøvd og funksjonerer godt,nå skal kastes på båten av organisasjonskåte administratorer der Karen Kaasa troner på toppen som helse og omsorgssjef i kommunen.

Jeg har gjentatte ganger utesket et svar fra henne vedr. Larvik Helsehus og de økonomiske disposisjoner omkring dette, men uten å få svar – eller at ØP trenerer innlegg og dermed hindrer adekvat respons.

Lege Inger Johansens oppfordring ble heller ikke fulgt, noe jeg har mast om lenge i ØPs debattspalter.

Hvis publikum og politikere skal holdes uvitende om administrasjonens gjøren og laden i er det godt at Arne Bredvei tar dette opp i klartekst.

Det er nok hemmelighold nå og konsekvensene må de eldre og syke bære foruten at hjemmesykepleierne må løpe og kjøre enda fortere. Er det sykdom blandt dem, må tempoet økes for å rekke flere pasienter. Det sier seg selv at lengre reiseveier og sentralisering på Kanalgata ikke tjener pasienter og pleiere.

Det er økonomisk tenkesett som ligger bak her, koster Larvik Helsehus for mye, er leiekontrakten med SiV for dyr? Nå er det på høy tid at det kommer et svar på dette.  

Kjell O.Skavdal

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : [email protected] hvis dere ønsker å ha inn gjesteinnlegg på Bøkebloggen.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *

3 kommentarer
  1. Jeg kjenner ikke saken, men jobber i en kommune. Et av de største problemene er finansiering av faste tiltak. Kommunen får ofte støtte og tilskudd fra staten og andre organisasjoner for å gjennomføre prosjekter ofte for å teste ut teorier og finne ordninger som fungerer godt. Det som er trist er at når prosjektet er slutt og man har fått noen gode resultater, så slutter også pengene å komme og man må enten skrinlegge saken eller lage ett nytt prosjekt for å få nye midler. Kommunen har ikke nok penger til å fortsette det de har begynt på. Det er ikke hensikten med støtten, men det er en vanlig konsekvens – kanskje spesielt innen helsesektoren.

  2. Dette er også en side av problematikken innen Helse- og sosial.Projekt – projekt, det lar seg ofte fremskaffe midler til sådanne, men hva så? Bråstopp blir det ofte. Sikkert lar det seg finansiere en brukerundersøkelse på det viset, det er ikke usannsynlig at Karen Kåsa har funnet ut det. Men mens prosjektet pågår dør brukeren, en analogi til gresset og kua!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg