Grandkvartalet anket til Sivilombudsmannen. 

Fylkesmannen tok ikke klagen til følge, men nå er saken klaget inn til Sivilombudsmannen


 

Grandkvartalet anket til Sivilombudsmannen. 

Klagen fremsettes på vegne av Prinsekvartalet Borettslag/Sameie, Funkisgården Borettslag. Larvik Bys Vel, Langestrand Nyttige Selskab, Steinane-Jegersborg Velforening, Torstrand Vel, Bøkelia Vel, Larvik Historielag, Fortidsminneforeningen Vestfold og Tolleroddens Venner. Det var de samme borettslag og foreninger som påklaget reguleringsvedtaket til fylkesmannen. 

Etter klagernes mening åpner reguleringsplanen for byggehøyder som er langt over hva man med rimelighet kunne ha forventning om. Klagerne applauderer for utvikling av kvartalet. De fysiske rammene og da først og fremst høydene, må imidlertid vie en større respekt for miljøet samt for hva det i byplanen fremstår som alminnelig enighet om. 

Klagernes påstand i denne saken gjelder behandlingsmåten, og er følgende: Fylkesmannens vedtak og kommunens reguleringsvedtak er begge ugyldige som følge av saksbehandlingsfeil. Saken må henvises til ny behandling i kommunen. 

 

Hele klagen kan leses på denne linken. 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : [email protected] hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *

4 kommentarer
  1. Hva har disse foreningene med Grandkvartalet å gjøre: Langestrand Nyttige Selqkab Torstrand Vel, Bøkelia Vel, Larvik Historielag, Fortidsminneforeningen Vestfold og Tolleroddens Venner?

  2. Og herved melder jeg meg ut av Langestrand nyttige selskap. Dette ser jeg på som et useriøst forsøk på å forsinke prosessen og jeg kan ikke stå i et vel lag som har slike holdninger.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg